Akan

Akan смотреть последние обновления за сегодня на .

The Akan

323463
4614
19
00:06:27
05.05.2022

Provided to YouTube by TuneCore The Akan · Caiiro Pyramids ℗ 2022 Ownit Music Released on: 2022-05-06 Auto-generated by YouTube.

Caiiro - The Akan

95928
2207
78
00:06:30
20.05.2022

🤍 🤍

Semua parti dalam k’jaan perpaduan akan kerjasama dalam PRN : Anwar

6892
110
41
00:02:21
08.02.2023

Perdana Menteri Anwar Ibrahim mengumumkan semua parti dalam kerajaan perpaduan telah memberikan komitmen untuk bekerjasama dalam pilihan raya negeri yang akan diadakan pada bila-bila masa. Bercakap dalam mesyuarat pertama Majlis Sekretariat Kerajaan Perpaduan di ibu pejabat Umno di Kuala Lumpur hari ini, Anwar turut mengumumkan penubuhan tiga jawatankuasa. Sumber Video: 🤍

Pure Akan - Me Sika Aduro [Official Video]

226623
5940
569
00:05:53
12.05.2018

Me Sika Aduro [Official Video] Taken from the album Onipa Akoma Stream/Purchase: Aftown: 🤍 Itunes: 🤍 Spotify: 🤍 Tidal: 🤍 Directed by Yaw Skyface Produced by YungFly For A - Level Music Music Video by Pure Akan performing Me Sika Aduro. (C) 2018 All Rights Reserved. A - Level Music Connect With AkAN Twitter: 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍

Akan Customs and Traditions Explained 1

23635
337
44
00:04:57
20.02.2017

Akan old people say; tradition is so worthy it cannot to be undermined; tradition is so worthy it cannot be parted with; that is how most important tradition is. The collective composition and conduct of a people, to restore; to behold and glorify a culture once held in high esteem but somehow bedridden; and to regain it should not constitute abomination; but some may ask: - Are the elements which constitute that particular culture abominable? It is not my intention here to weigh up the relationship between what is abominable or not; but to attempt through hard toiled years of epistemological research; present inferences that I arrived at concerning primeval cultures of the earth and nature; notwithstanding that of Akan traditions and customs; from where I have my ancestral heritage..... In the first part of seven series, I introduce the fulcrum of all Akan customs and traditions: the "Matriarch" that which is called by the Akan ‘Ɛbusua’..... Your valuable comments are always appreciated: "Obi nim a, Obi kyerɛ" - Where there is the Ignorant; there also should be the En-lightener.

Alfredo & Rachel Masuk Bottom 2! Siapa Yang Akan Tereliminasi di SPEKTA 1? - Indonesian Idol 2023

160688
2126
748
00:10:14
07.02.2023

#SpektaShow1 #IndonesianIdolXII #IndonesianIdol2023 #IndonesianIdol12 #IndonesianIdol #HomeOfTheIdols This is Indonesian Idol XII! Subscribe now for more Indonesian Idol videos: 🤍 Like Indonesian Idol on Facebook: 🤍 Follow Indonesian Idol on Twitter: 🤍 Do You Have Instagram, follow us: 🤍instagram.com/indonesianidolid Follow us on TikTok: 🤍

Caiiro – The Akan(Original Mix)

139760
2360
39
00:04:14
27.02.2022

Caiiro – The Akan Thank You For Watching, Don't Forget To Like, Comment And Subscribe for More🔥💯🎶!!! 🌋COPYRIGHT 🌍 All rights reserved to The Original Artist & Label For Promotional Uses Of The Song #afrohouse #grooving #2022music #deephouse #afrodeep #shakeshake #caiiro #technomusic #viral #techhouse #trendingmusic

AKAN CONCEPT OF GOD - Kwame Aku #TheNewBlackMind

27658
1048
141
00:42:46
09.02.2022

#TheNewBlackMind ► Subscribe to Transatlantic Productions 💥Smash The LIKE Button👍🏿 Share↗️ & hit the Notifications Bell 🔔 ► Donate so we can complete the upload 🤍 ► Cash App: $Tapvideo $Moneymark0730 $Brotherronn ► Share on video on all Social Media. ► Website 🤍 🤍 ► Back up Channels: 🤍 🤍

Akan/ Ghanaian words in Jamaican Patio #history #storytelling #ghana #jamaica

28971
821
314
00:10:54
26.05.2022

As part of the Philjoe Multi-Media Inc. network, this channel brings you transformative life conversations and views. Nana Yeboaa Show is dynamic and a representation of possibility in the face of impossibilities. Celebrating the small wins and appreciating the large congregate wins. Appreciating life as is and aiming to make it better.

Crab (Akan) Latest Yoruba Movie 2022 Drama | Moyo Lawal | Kunle Omisore | Tope Osoba

321102
2482
244
01:25:53
09.11.2022

In this thrilling movie, Moyo Lawal plays the role of a free spirited lady whose instant desire sparks a love affair between a couple (Kunle Omisore and Tope Osoba). But when an ailment challenges the health status of the man, lurking secrets are discovered. Find out more in the new release yoruba movie which stars Moyo Lawal, Kunle Omisore, Tope Osoba, Tope Adebanjo and alot of others. Please SUBSCRIBE to ApataTV+ Today by clicking on the Subscribe Button and don't forget to activate the Bell notification button to get notified of our latest yoruba movies release updates. SUBSCRIBE : 🤍youtube.com/apatatvplus 🤍 Follow us on IG.Twitter and FB: 🤍apatatv #yorubamovies2022 #apatatv

Pure Akan - Aprodoo [Official Video]

68325
3771
348
00:04:44
23.11.2019

Aprodoo [Official Video] Taken from the album Onipa Akoma Stream/Purchase: Aftown: 🤍 Itunes: 🤍 Spotify: 🤍 Tidal: 🤍 Directed by Kwame Boadi & Fodoa Produced by Mikemillz & TwistedWavex For A - Level Music Music Video by Akan performing Aprodoo. (C) 2019 All Rights Reserved. A - Level Music Connect With Pure Akan Twitter: 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍

Akan Israelite History

7104
247
87
00:26:56
13.03.2021

Brief history of the Akan oral history, and migrations into West Africa. This will be part 1 of the Akan history, as we build and show the history of our peoples. Remember Harriet Tubman was Akan/ Ashanti and passed down her Hebrew heritage to her descendants who Identity as Israelites.

ABD SAVAŞ GEMİSİ BOĞAZDA NİYE DEMİRLEDİ? | Kime ne mesaj veriliyor?

53045
3067
676
00:12:02
04.02.2023

#muratakan #abd #savaşgemisi #ussnitze #boğaz #süleymansoylu #jefferyflak #deprem

Cântărețul invizibil a pătruns în platoul Neatza! Cosmin Akan poluează fonic cu piesa sa!

121347
972
141
00:13:32
28.01.2020

Cosmin Akan, supranumit cântărețul invizibil, cântă la "Neatza cu Răzvan și Dani" melodia "Piesa mea preferată", dar, din păcate, artistul nu este lăsat să termine piesa de către Dani Oțil și Răzvan Simion. #Neatza #NeatzaCuRazvanSiDani #Antena1 ➠ Abonează-te la canalul nostru: 🤍 Urmăreşte cel mai iubit matinal şi pe: ➠ TV Antena 1, în fiecare dimineața, de luni până vineri, între orele 8:00 și 12:00. ➠ Site-ul „Neatza cu Răzvan și Dani”: 🤍 ➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală, doar pe 🤍 ➠ Facebook: 🤍 YouTube network: Antena TV Group

Pure Akan - Obiba J.K (Live At Onipa Akoma Concert)

27091
887
100
00:07:59
19.01.2019

Pure Akan Performs Obiba J.K At His Onipa Akoma Concert Live From The Alliance Francaise - Accra Stream/Purchase: Onipa Akoma Album Aftown: 🤍 Itunes: 🤍 Spotify: 🤍 Tidal: 🤍 Connect With Pure Akan Twitter: 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 2019 All Rights Reserved (C) A - Level Music

Akon - Right Now (Na Na Na) (Official Video)

782967977
5250719
142857
00:05:01
13.12.2009

REMASTERED IN HD! Watch Akon’s official music videos remastered in HD: 🤍 Subscribe to the channel to never miss an update: 🤍 Stream Akon: Apple Music: 🤍 Spotify: 🤍 Amazon: 🤍 Pandora: 🤍 Tidal: 🤍 Deezer: 🤍 YouTube Music: 🤍 Follow Akon: Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 TikTok: 🤍 Akon Official Website: 🤍 #Akon #RightNow #Remastered Music video by Akon performing Right Now (Na Na Na). YouTube view counts pre-VEVO: 14,832,412. (C) 2008 Universal Records, a Division of UMG Recordings, Inc. and SRC Records, Inc.

ORIGIN OF THE AKAN PEOPLES

38551
331
01:03:36
13.05.2021

#OKESS #ZIONFLIX #KWAKUMANU #LIKEE #TV3 #ADOMTV #GHANA

Pure Akan feat Efya - Yete Apor (Prod. Mike Kwa6i)

2133
183
28
00:03:31
05.01.2023

Pure Akan Yete Apor feat Efya (Prod. Mike Kwa6i) Written by Kwabena Appiah Performed by Kwabena Appiah, Jane Awindor Produced by Michael Tenkorang Recorded & Mixed by Michael TwistedWavex Dzitrinu Subscribe: 🤍 Twitter: 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Tiktok: 🤍 2023 A-Level Music All Rights Reserved

Adakah ChatGPT Akan Replace Otak Manusia?

5060
244
30
00:03:15
07.02.2023

Kau tanya apa pun dia boleh jawab Mattt. Korang boleh pasal ChatGPT dengan ni 🤍 #danielimannnn #teknologi

Akan - REC 1 (feat.Genes Ogheard)(prod.Hantobeatmaker)

15208
218
11
00:03:04
26.02.2020

Akan "REC" premier épisode Disponible partout : 🤍 STREAMEZ POUR MOI Abonne toi à la chaine : 🤍 Suivez-moi IG : 🤍caesar_akan FB : 🤍 Auteur/Interprete/mec soin : Akan Trompettiste : 🤍genesogheard Instrumental : 🤍HantoBeatmaker Arrangements/Mix : Maraba 🤍juicygin.rec Production/Scénario : Akan x Nems Réalisation/Montage : Nemo Compain 🤍nemo_cmp 2020 en force #akan #rec

Invitați Neatza | Râzi cu lacrimi! 😂 Cosmin Akan: "Nu mai beau pentru că nu-i face bine la plămâni"

85241
721
55
00:05:18
18.05.2021

Moment amuzant la Super Neatza. Cosmin Akan a oferit un interviu cu nu s-a mai văzut. ”Nu mai beau pentru că nu-i face bine la plămâni!”, a spus acesta. #Neatza #NeatzaCuRazvanSiDani #Antena1 ➠ Abonează-te la canalul nostru: 🤍 Urmăreşte cel mai iubit matinal şi pe: ➠ TV Antena 1, în fiecare dimineața, de luni până vineri, între orele 8:00 și 12:00. ➠ Site-ul „Neatza cu Răzvan și Dani”: 🤍 ➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală, doar pe 🤍 YouTube network: Antena TV Group

Asante Nkae [Ep. 1] - Akan Child Naming Ceremony

5838
100
14
00:15:03
25.08.2021

Nana Nimo Baffoe Agyennodua is your host on the maiden edition of this show specially designed to teach and pass down our age-old customs. Asante Nkae will explore the traditions and practices of the Akan people of Ghana. In this episode our host teaches child naming. #ghnewsnow #culture # Ghana

Hızlı Akan Fotoğrafları Nasıl Video Olarak Algılıyoruz?

912516
68166
447
00:00:59
17.09.2022

Biliyorsunuz, video dediğimiz şey, ayrı ayrı fotoğraf karelerini yeterince hızlı oynatınca elde ettiğimiz şey. Mesela siz bu videoyu şu anda maksimum ayarlarda oynatıyorsanız, YouTube size 1 saniyede 30 hareketsiz kare gösteriyor... #Shorts #FPS #Göz * 📽️ Videografi & Post-Prodüksiyon: Çınar Ege Bakırcı Evrim Ağacı'nın Türkiye'de bilim anlatıcılığı çalışmaları tamamen okurları ve izleyenleri tarafından maddi olarak desteklenmektedir. Yaptıklarımızı faydalı buluyorsanız ve daha fazlasını yapmamıza katkı sağlamak isterseniz: 💪 Patreon veya Kreosus destekçilerimiz arasına katılabilirsiniz: 🤍 | 🤍 📹 Dilerseniz, YouTube'un "KATIL" seçeneğini kullanarak da bize destek olabilirsiniz: 🤍 🎪 Bilim tişörtleri, kitaplar ve diğer ürünlerimizden satın almak için: 🤍 🎈 IBAN numarası, kriptopara veya PayPal yoluyla destek olmak için: 🤍 📕 Neden desteğe ihtiyacımız olduğuyla ilgili daha fazla bilgiyi buradan alabilirsiniz: 🤍 Yanımızda durduğunuz için çok teşekkürler! ❤ * BAZI FAYDALI BAĞLANTILAR: • En son yüklediğimiz videoyu izlemek için: 🤍 • En popüler videomuzu izlemek için: 🤍 • Kanalımıza abone olmak için: 🤍

Hakan Akkus - I Can't Be (Drop G & Regard Remix)

56084284
334921
3463
00:06:03
11.04.2017

Follow our Spotify Playlist: 🤍 Send Your Original Mixes & Official Remixes: Gmail:mimlrecords1🤍gmail.com p.s. Support artists and video makers by clicking on the link below...Thank You!!! For More Music Join Us ON FaceBook: 🤍 🤍 🤍 For More: Drop G Facebook: 🤍 Regard Facebook: 🤍 Video Credit: 00-6:02 Produced by: Chris Norton Web: 🤍 Facebook: 🤍

Menanti Vonis Sambo CS Pekan Depan, Ferdy Sambo dan Putri Candrawathi Akan Divonis di Hari yang Sama

9511
39
25
00:02:23
06.02.2023

JAKARTA, KOMPAS.TV - Sidang kasus pembunuhan berencana Yosua, akan memasuki babak akhir. Lima terdakwa, Ferdy Sambo, Putri Candrawathi, Ricky Rizal, Kuat Maruf, dan Richard Eliezer, akan divonis. Ferdy Sambo dan Putri Candrwathi, bakal menjalani sidang pembacaan vonis, pada hari ini Senin, 13 Februari 2023. Dalam sidang pleidoi, Ferdy Sambo menyebut, ia marah, terkait kasus pelecehan istrinya di Magelang. Sambo juga membantah keterangan Eliezer, bahwa skenario penembakan diceritakan sebelum tewasnya Yosua. Sedangkan Putri Candrawathi, dalam pleidoinya kembali menegaskan, dirinya sebagai korban pelecehan seksual yang dilakukan Yosua, di Magelang. Artikel ini bisa dilihat di : 🤍

AKAN - Drama - Full Movie - The Best African Content - Nigeria- HD

50499
369
58
01:39:14
04.01.2021

A young man returns to Nigeria from the US with his “Americanized” fiancée but the homecoming is dampened when his father disapproves of his choice of a wife... TO WATCH THE BEST AFRICAN CONTENT ON #Afro_Stream, CLICK HERE ▼ 🤍 Akan returns to Nigeria after studying in the U.S. where he met his fiancée Sophia. She hadn’t been to Nigeria since her childhood but her engagement to Akan is a reason to travel with him in order to meet his parents for the first time. At the initial introduction, Akan’s father don't take a liking to her. Sophia is Nigerian with an American flair and she is unfamiliar with the Nigerian culture. In addition, she doesn't cook, clean, or speak the Ibibio language... CAST: ALEXX EKUBO, IME “BISHOP” UMOH, VENITA AKPOFURE, GRACE JOHNSO DIRECTOR: DARASEN RICHARDS

Pure Akan - Mobɛtie (Official Video)

10474
1001
112
00:02:54
09.04.2021

Pure Akan - Mobɛtie Prod. Mike Kwa6i Listen: 🤍 Director/Editor: Reez DOP: Kofi Motivation Ass. DOP: Adotey Lomotey Location Manager: Kofi Larbi Follow Pure Akan Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Facebook: 🤍 Lyrics Yo Twisted yɛnkɔ yɛnkɔ Ah ah Hwɛ ma adwen adwene adwen asi Maka mano mayɛ din Nsɛma asi ma mahu bi Aka meti ma menhu hwee Nsem ne dɔɔso a ma menhu neɛ menka Menkɔ no obiaa nyɛ obiaa anaa me nfankyɛ mane nka Ɛmrɛ nihɔ a yɛ nya bi de ahwan amɔtuo mu nti mefano sɛ mante na mayi mani amano asen Nanso mesi wo sɛ mete medin woano biom na otumfoɔ anbamu a wode wo gee sɛm no bɛda gee Ɛyɛ sesei deɛ ɔbɔadeɛ na medano aseɛ ɔbra yi mu nsɛmsɛm ɛnyɛ ɔno a nka nipa da yeya uu Neɛ afa mani so nka maba mu yɛ abu wofa kwame awu noto nso yare da tutu ah Album no deɛ mawie ɛnkyɛ biaa na ɛdamu na nipa refom atie tieɛ tie Mobɛtie mobɛtie na motie na motie tie tie tie tie na motie na motie Pee a mayɛ yi ɛnsɔ moani Neɛ mayɛyi moahu bi pɛn Abotrɛ a manya amamo moa ankasa mobɛ tukyɛ Me sika aduro nti na boy bi angye sika aduro ɛno krɔ yi a na obi nso atie ayi sika puduo Mesi meka me ndwom agye nipa pii nkwa sen adiifoɔ ahodoɔ wɔ hyɛ nkɔm ama yɛ awuo Yɛsi mete rap na mano asan ate Mobɛnya mesɛso biom na ɛyɛ ewiase akyi Neɛ ɔse ɔnte aseɛ ma yɛn nkyrɔ nkekan nfa ne album mmra na yɛn marki n sign Uuuwui neɛma agye meti sika deɛ mepɛ bi Wosrɛ me ntesoɔ mehu wo abɔbtensonii Menfiri odie ne ɛnom mefri due ne ɛkɔm nti na nsɛm no noa bi daa Ouuu Uuuwui Uuuwui Uuuwui motie tie tie tie Hahaha yungfly yie kwa appiah mea menie Menkoa na menim neɛ meyɛ Menkoa na mete neɛ meyɛ ase Beat no deɛ yɛngyae ma mofra ma wɔnfa nbɔ wɔntri nko Album no yawie yawie ɛnkyɛ biaa ɛba monya ntoboaseɛ ɛnma yɛn monti a na yɛyɛɛyɛ monya ntoboaseɛ eii eii ei ei ei aha 2021 - A-Level Music

YILMAZ AKAN - VAY KADER 2020 KLİP

449785
3529
226
00:04:01
03.12.2019

Söz & Müzik : Yılmaz Akan/ kanalımıza abone olmayı unutmayınız üçretsızdir

YOL | TÜRK FİLMİ | FULL HD | TARIK AKAN | HALİL ERGÜN | ŞERİF SEZER

734631
3964
484
01:47:11
21.12.2021

Yol ; Yılmaz güney'in senaryosunu yazdığı Şerif Gören'in yönettiği Tarık Akan, Halil Ergün, Şerif Sezer'in oynadığı 1981 yıl yapımı Türk Filmidir. Yol, senaryosu Yılmaz Güney tarafından yazılan, Şerif Gören tarafından yönetilen Türk filmidir. Filmin senaryo aşamasındaki adı Bayram'dı. Film tüm dünyada Yılmaz Güney'in en iyi filmi olarak bilinir. Türk sinemasını en cesur filmlerinden birisi olarak bilinir. Yılmaz Güney filmi hapishaneden yönetmiştir ve Şerif Gören'e neyin nasıl yapılacağı hakkında bilgiler vermiştir. Yurt dışında büyük ilgi gören film, Türkiye'de yasaklanmıştır. İzleyenlere cezalar bile verilmiştir. Türkiye, 17 yıl sonra izlenme yasağı kaldırılmış ve 1999 tarihinde Fatoş Güney'in çabalarıyla gösterime girmiştir. 1982 Cannes Film Festival'inde büyük ödül Altın Palmiye'yi kazanmıştır. Bu ödül ise Türk sinema tarihinde kazanılan en önemli ödüllerden birisidir. Oyuncular Tarık Akan , Şerif Sezer , Halil Ergün , Necmettin Çobanoğlu , Tuncay Akça , Meral Orhonsay , Semra Uçar , Hikmet Çelik, Sevda Aktolga , Hale Akınlı , Turgut Savaş , Hikmet Taşdemir , Engin Çelik, Osman Bardakçı , Enver Güney, Erdoğan Seren . Yol filminin konusu: İmralı Açık Cezaevi'nden bayram iznine çıkan beş mahkûmun öyküsü iç içe gelişir. Seyit Ali, şeytana uyup kendisini aldatarak namusuna leke düşüren karısı Zine cezasını vermek için köyüne gider. Filmin en ilginç ve sarsıcı bölümünü oluşturan öykü. Özellikle de kar sahneleri, Seyit'in karısını sırtında taşıması ve tövbekar Zine'nin donmaması için kamçıyla dövülmesi ama sonuçta ölmesi, Batının da ilgisini çektiği insan dramlarından biridir. Zine'nin törelere göre öldürülme görevi öncelikle ihanete uğrayan kocaya düşmektedir. Karısını, ailenin ceza olarak zincire vurduğu ahırda bulan Seyit Ali, bir ölüm yürüyüşüne çıkar. Dondurucu soğuğa dayanamayan Zine, kendisini kurtarması için yalvarır. Gerçekte Seyit, baştan beri karısını öldürmeye karşıdır. Onu kurtarmak için çırpınır durur. Ama vahşi doğanın ölümcül soğuğuna karşı gücü yetmeyecektir. Diğer dört mahkümun öyküsü çeşitli olaylar içinde sürüp gider. Sorunları ve özlemleri törelerin mahkûm ettiği kadınlardır.

Pure Akan - Helebaba ft. Worlasi (Official Music Video)

99298
1642
131
00:04:01
02.03.2017

Pure Akan - Helebaba ft. Worlasi (Directed By Ghalileo) Soundcloud: 🤍

Perolehan Vaksin | KKM akan bentang kertas putih di Dewan Rakyat

110
3
1
00:00:52
08.02.2023

Kementerian Kesihatan akan bentang kertas putih berkaitan perolehan vaksin dalam sidang Dewan Rakyat akan datang. SUBSCRIBE now! 🤍Astro Awani 🤍 Berita lanjut di: 🤍 Astro AWANI LIVE 🤍 Social Media: FACEBOOK 🤍 TWITTER 🤍 INSTAGRAM 🤍 TELEGRAM 🤍 #PantauKerajaanBaharu #AWANInews

Kepala Dinas KUKMPP Nunukan Minta Perum Bulog akan Suplai Minyak MinyaKita Jelang Ramadan 2023

148
0
0
00:01:30
08.02.2023

TRIBUN-VIDEO.COM - Menjelang Ramadan tahun 2023, Kabupaten Nunukan, Kalimantan Utara (Kaltara) bakal mendapat suplai barang kebutuhan pokok dari Perum Bulog. Kepala Dinas Koperasi Usaha Kecil Menengah Perindustrian Perdagangan (KUKMPP) Kabupaten Nunukan Sabri mengaku sudah melakukan komunikasi kepada Perum Bulog agar daerahnya mendapat suplai barang-barang kebutuhan pokok. Menurut Sabri, masuknya barang kebutuhan pokok dari Perum Bulog merupakan bagian dari percepatan penggunaan produk dalam negeri oleh masyarakat. (*) Host: Firda Ananda VP: Afif Alfattah. #beritaterbaru #beritaterkini #beritaviral #live #breakingnews

Pure Akan - Mensesa Me Ho

18117
877
150
00:04:15
23.07.2021

Pure Akan - Mensesa Me Ho (Prod. Twistedwavex) Stream: 🤍 Connect With Pure Akan Twitter: 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Lyrics Moma mmofra no kwan na wɔndɔ wɔn ho Na ɔdɔ mu na anigyeɛ ne ahoɔden nyinaa wɔ Sɛ neɛ m’ani hunu me ho yi Ɛnoaa na ɛgye m’ani Nyɛ neɛ obi hunu me ho yi Sɛ neɛ m’ani hu me ho yi Ɛnoaa na ɛsɔ m’ani Nyɛ neɛ obi hunu me ho yi Ye ye ye ye Nyɛ adeɛ a mɛsesa me ho Nyɛ adeɛ a mɛsesa me ho Nyɛ adeɛ a mɛsesa me ho Ye ye ye ye Nyɛ adeɛ a mɛsesa me ho Nyɛ adeɛ a mɛsesa me ho Nyɛ adeɛ a mɛsesa me ho Wo deɛ fa no sɛ ebia me meda mo mu baako Yɛkan nipa nyinaa na yɛakan me soronko Esane bea a mefiri ne birisi a mefura nti obiara se ɛhan nni me so Menko me din ne obiara din ɛdane so Yɛkyɛ adeɛ ma obiara me deɛ ɛnso me so Daa na matɔ mu mfa ho nea mehyɛ koraa Sɛ mepue nipa mu a ani nyinaa da me so Me tiri-nhwi a ɛntene a ntii Na ama menam a yɛsee me no me tiri nyɛ Nanso me deɛ menenam a me tiri mu deɛ Nana Nyame no ara ɛna abɔ me saa Ɔbɔɔ me soronko oo na wabɔ me yie oo Yɛ na menenam a yɛsee me tiri nyɛ Nanso me deɛ menenam a me tiri mu deɛ Nana Nyame no ara ɛna abɔ me saa Ɔbɔɔ me soronko oo na wabɔ me yie oo Ye ye ye ye Nyɛ adeɛ a mɛsesa me ho Nyɛ adeɛ a mɛsesa me ho Nyɛ adeɛ a mɛsesa me ho Ye ye ye ye Nyɛ adeɛ a mɛsesa me ho Nyɛ adeɛ a mɛsesa me ho Nyɛ adeɛ a mɛsesa me ho Fa no sɛ ebia me nyɛ nnwomtoni Fa no sɛ Akan din yi nso ɛnyɛ me din Fa no sɛ mewiee sukuu nyaa adwuma ɛsɔ m’abusuafoɔ ne me nnamfofoɔ nyinaa ani Fa no sɛ me no mewɔ animuonyam Fa no sɛ me no meyɛ ɔbrane Fa no sɛ meyɛ teatea na me ho nyinaa gyegye kɔɔ menam a me na obiara hwɛ Fa no sɛ efie yɛ me nsam’ yɛ Fa no sɛ me nnamfofoɔ yɛ hyiahyia Fa no sɛ yɛtɔ adeɛ a mente me ho Fa no sɛ yɛdi agorɔ a menyi me ho Nanso sɛ manya no sɛneɛ obiara nya a Nanso sɛ ankɔ no sɛneɛ mepɛ sɛ ɛkɔ a Menim sɛ nsa nyinaa ɛnyɛ pɛ da nti na meresu a mɛgyae mahem Nti sɛ obiara kɔ no kwan foforɔ a Nti sɛ obiara kɔ na ɛkaa me nkoaa Menim sɛ medɔ me ho na biribiara mma mentɔn me ho mensesa da ahh ahh ahh Ye ye ye ye Nyɛ adeɛ a mɛsesa me ho Nyɛ adeɛ a mɛsesa me ho Nyɛ adeɛ a mɛsesa me ho Ye ye ye ye Nyɛ adeɛ a mɛsesa me ho Nyɛ adeɛ a mɛsesa me ho Nyɛ adeɛ a mɛsesa me ho Mensesa da Piihyaaa piihyaaa piihyaaa piihyaaa piihyaaa Piihyaaa piihyaaa piihyaaa piihyaaa piihyaaa Yɛnsesa da Piihyaaa piihyaaa piihyaaa piihyaaa piihyaaa piihyaaa piihyaaa piihyaaa piihyaaa piihyaaa Nyɛ nea obi ka na mɛte ada o Nyɛ nea obi ka na mɛte ada a Nyɛ nea obi ka na mɛte ada o Mente ada o mente ada o eii Nyɛ nea obi ka na mɛte ada o eii Nyɛ nea obi ka na mɛte ada a Nyɛ nea obi ka na mete ada o Mente ada o do do do do Eiii eiii eiii eiii eiii eiii Eiii eiii eiii eiii eiii eiii Eiii eiii eiii Written & Performed by Kwabena Appiah Produced by Michael TwistedWavex Dzitrinu Recorded & Mixed by Michael TwistedWavex Dzitrinu Background Vocals by Benedicta Ekua Sekyerewaa Ampa Organ by Isaac Nii Otuu Dodoo (Dromo) Recorded at Cosdo Studios, Madina Organ Recorded at Senku Village Studio, Dansoman - Accra Ghana 2021 All Rights Reserved (C) A - Level Music

Pure Akan - Wo Kae (Extended Version)

1652
198
45
00:02:49
18.05.2022

Pure Akan Wo Kae 🤍 Produced by Twistedwavex Subscribe: 🤍 Twitter: 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 2022 A-Level Music All Rights Reserved

Calon peguam negara baru akan dibincang - Anwar

3055
46
5
00:01:25
08.02.2023

Kerajaan masih memperhalusi calon peguam negara yang sesuai bagi menggantikan Idrus Harun yang akan tamat kontrak Mac ini. Perdana Menteri Anwar Ibrahim ketika bercakap dalam sidang media selepas mesyuarat kabinet di Pejabat Perdana Menteri berkata perbincangan masih berjalan.

Kader Bağlayınca | Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan | Türk Filmi | Full HD

2011852
7909
885
01:17:18
14.06.2019

Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'ın başrolde olduğu 1976 yapımı Kader Bağlayınca filmi restorasyonlu, full HD kalitesinde ve tek parça olarak sizlerle, iyi seyirler! Kader Bağlayınca gibi diğer Türk filmlerimizin de yer alacağı tek parça restorasyonlu Yeşilçam filmleri serimizin devamını kaçırmamak için Erler Film Türker İnanoğlu kanalımıza buradan ➡️ 🤍 ABONE olmayı unutmayın! Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu ikilisinin başrolde olduğu diğer filmler: Paramparça: 🤍 Kıskıvrak: 🤍 Bizim Kız: 🤍 Evcilik Oyunu: 🤍 Web Sitesi: 🤍 Twitter: 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 RESTORASYONLU TÜRK FİLMLERİ ➡️ 🤍 YABANCI DAMAT ➡️ 🤍 ÇİÇEK TAKSİ ➡️ 🤍 ANNE BABAMLA EVLENSENE➡️ 🤍 ŞAKA YAPTIK ➡️ 🤍 CÜMBÜŞİYE ➡️ 🤍 BİR BAŞKA GECE ➡️ 🤍 Kader Bağlayınca filminin özeti (Spoiler içerir): Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) ve Murat (Tarık Akan) aynı gazinoda çalışan, sık sık kavga eden iki sevgilidir. Zeynep çiçek satmakta , Murat ise fotoğraf çekmektedir. Bir gün gazinoya müşteri olarak gelen mafya babası Bekir (Bek İmamverdi) saldırıya uğrar ve Zeynep onun hayatını kurtarırken yaralanır. Bekir yaralanan Zeynep’i bırakmaz ve yanına alır. Zeynep Murat’ı kızdırmak için Bekir’le gider. Bir gün birlikte gazinoya eğlenmeye gelirler. Zeynep’in amacı Murat’ı kıskandırmak ve amacına ulaşır. Bir süre sonra Zeynep evine dönmek ister. Ama Bekir onu bırakmaz. Çünkü aşık olmuştur. Zeynep için büyük bir parti düzenler ve onu yatıyla mavi yolculuğa çıkartır. Murat gizlice yatta saklanmaktadır. Amacı, Zeynep’le konuşabilmektir. Bekir Zeynep’le evlenmek istediğini açıklar. Zeynep korkusundan sesini çıkaramaz, çaresiz kabullenir. Ters davranışları yüzünden yattan atılan Murat ise gizlice geri gelir. Zeynep’le barışıp buluşmaya başlarlar. Bekir’in koruması Arif (Kadir Savun) iki sevgiliyi birlikte görünce Bekir’e anlatır ve kaçmalarını engeller. Zeynep’i de Bekir’in yanına götürür. Bekir’in Zeynep’ten vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Eğer kaçarlarsa ikisini de yaşatmayacağını söyler. Ama Zeynep’i canından çok seven Murat yata gelir ve genç kızı alır. Bekir tüm zalimliğine karşı Zeynep’e duyduğu büyük sevgi ve zaafından; hiçbir şey yapamamanın çaresizliği ile gitmelerine izin verir. Arkalarından üzüntü ve gözyaşları ile bakakalır. Aşk bir daha galip gelmiştir. Filmin Adı: Kader Bağlayınca Yönetmen: Orhan Aksoy Görüntü Yönetmeni: Çetin Gürtop Oyuncular: Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu, Beyk İmanverdi, Kadir Savun, Turgut Özatay, Elif Pektaş, Oktar Durukan, Nubar Terziyan, Tevhit Bilge, Muammer Gözalan. Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Senaryo: Fuat Özlüer, Erdoğan Tünaş Yapım Yılı: 1976 "Erler Film Türker İnanoğlu Sunar..." Erler Film'in kurulduğu 1960 yılından bugüne nesiller bu cümleyle büyüdü.. Önce beyaz perdede yankılandı bu cümle, sonra da renkli camda... Erler Film, Yeşilçam'ın YouTube Kanalı. Yeşilçam filmleri tek parça ve restorasyonlu olarak Erler Film Türker İnanoğlu kanalında! Yerli filmler arasından sizlere sunduğumuz yapımlar arasında bu kez sırada Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu'nun başrolde olduğu 1976 yapımı Türk filmi "Kader Bağlayınca" var. Sizlere full hd kalitesinde ve tek parça renkli ve siyah beyaz Türk filmleri sunmaya devam edeceğiz, takipte kalın! Türker İnanoğlu Erler Film, 1960 yılından bugüne imza attığı 205 Yerli Film, 4264 Bölüm Tv Dizisi ve sayısız Müzik ve Eğlence programını siz değerli izleyicilerinin beğenisine sunuyor. #gülşenbubikoğlu #tarıkakan

Kertas Putih perolehan vaksin, kos berkaitan akan dibentang di Parlimen- PM

305
3
2
00:01:57
08.02.2023

Kementerian Kesihatan (KKM) akan membentangkan Kertas Putih perolehan vaksin dan kos berkaitan yang sebahagiannya didakwa tidak mengikut peraturan dan ditandatangani tanpa persetujuan Jabatan Peguam Negara. Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim ketika memaklumkan demikian pada sidang media selepas mempengerusikan mesyuarat Kabinet, di sini hari ini, berkata Kertas Putih berkenaan akan dibentangkan di Parlimen pada persidangan akan datang. "KKM akan bentangkan kertas putih mengenai perolehan vaksin dan kos yang berkaitan, sebahagiannya tidak mengikut peraturan dan ditandatangani menteri tanpa persetujuan Peguam Negara," katanya. 🤍 - #HMETRO #METROTV ▪️ Berita terkini di 🤍 ▪️ Telegram 🤍 ▪️ FB 🤍 ▪️ Twitter 🤍 ▪️ Instagram 🤍 ▪️ TikTok 🤍

Ukraina Makin Terjepit, Rusia Diduga akan Terjunkan 500 Ribu Pasukan saat Peringatan Setahun Invasi

61422
676
144
00:03:18
02.02.2023

Baca Selengkapnya di 🤍 TRIBUN-VIDEO.COM - Kekhawatiran muncul menjelang satu tahun Rusia menginvasi Ukraina. Rusia diyakini sedang merencanakan serangan besar-besaran di dua wilayah. Bahkan, diperkirakan ada ratusan ribu pasukan yang akan dikerahkan. Host: Tini Afshin VP: Nur Rohman Urip #beritaterbaru #beritaterkini #beritaviral #live #breakingnews

Sebelum Jatuhkan Vonis Sambo Cs, Majelis Hakim Akan Gelar Musyawarah Tertutup!

32668
273
147
00:02:18
07.02.2023

JAKARTA, KOMPAS.TV - Pengadilan Negeri Jakarta Selatan memperpanjang masa tahanan terdakwa pembunuhan Yosua. Penahanan Sambo cs diperpanjang 30 hari ke depan mulai hari ini, 7 Februari - 8 Maret 2023. Perpanjangan dilakukan karena para terdakwa kasus pembunuhan Brigadir Yosua masih harus menjalani persidangan. Tak hanya bagi terdakwa pembunuhan berencana, perpanjangan masa tahanan juga berlaku untuk terdakwa perintangan penyidikan. Baca Juga Keluarga Eliezer Gelar Doa Bersama di Rumah, Berharap Hakim Ringakan Vonis Eliezer! di 🤍 Sementara itu, jelang sidang vonis terdakwa pembunuhan Yosua, Pengadilan Negeri Jakarta Selatan akan perketat pengamanan. Berkoordinasi dengan Polres Metro Jakarta Selatan, pengunjung di ruang sidang dan area Pengadilan Negeri Jakarta Selatan akan dibatasi. Saat ini Majelis Hakim masih mempelajari berkas perkara persidangan untuk dilakukan musyawarah tertutup sebelum menjatuhkan vonis Artikel ini bisa dilihat di : 🤍

Назад
Что ищут прямо сейчас на